Članstvo, Novosti

Prva obavijest – II simpozij i III skupština Udruženja

Poštovani kolegice i kolege, članovi Udruženja biohemičara i molekularnih biologa u Bosni i Hercegovini i oni koji ćete u narednom periodu to i postati,

Čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti Vas da su u toku intenzivne pripreme za održavanje II simpozija i III Skupštine Udruženja, koji se ove godine planiraju održati u Bihaću, u organizaciji UBMB u BiH, i uz suorganizaciju Univerziteta u Bihaću. Organizacija ovog skupa pruža nam novu veliku priliku za razmjenu i prezentiranje dosadašnjeg rada i postignuća, i sticanje novih znanja i iskustava.

Osnovni podaci o simpoziju:

Mjesto održavanja: Bihać, Unsko-Sanski Kanton, Sosna i Hercegovina

Termin: 28. – 30. Septembar 2017. godine

Kotizacija: 100 KM (u cijenu kotizacije uključeno: materijali, prisustvo svim sesijama na simpoziju, osvježenja u toku pauza)

Planirani broj učesnika: 60

U okviru simpozija planirano je organiziranje poster-sekcije, uz mogućnost da jedan dio prijavljenih radova budu prezentirani oralno. O temama i predavačima na simpoziju, temama poster sekcije i terminu otvaranja prijave za učesće na simpoziju i slanja sažetaka radova, bit ćete uskoro obaviješteni putem e-maila, te putem zvanične web stranice Udruženja i Facebook profila:

http://www.ubmbubih.net

Facebook page – UBMB u BiH

Prijavu je moguće izvršiti preko linka: http://ubmbubih.net/prijava-za-ii-simpozij-i-iii-skupstinu-ubmb-u-bih/

Predsjednik UBMB u BiH

Prof. dr. Adlija Čaušević

 

Predsjednik Skupštine UBMB u BiH

Prof. dr. Edhem Hasković

 

Sekretar UBMB u BiH

Prof. dr. Radivoj Jadrić